OFERTĂ PACHET DE EVALUARE PERFORMIA

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

CE PRIMESC?

 

  • Interviu de Verificare a Productivității este calea potrivită pentru a evita să petreci prea mult timp cu candidații care nu sunt compatibili pentru post.

Acesta este momentul în care îți faci o idee foarte clară despre ceea ce a realizat candidatul în funcțiile anterioare ocupate, iar aceste informații sunt cele mai valoroase pe care le poți obține atunci când vine vorba de angajare.

Acest interviu online te salvează pe tine și pe candidați de o mulțime de timp irosit.

  • Testul de Personalitate Exec-U prezintă 10 Trăsături de Personalitate. 

Aceste trăsături și combinația lor îți vor arăta cum tinde o persoană să acționeze și să se comporte la locul de muncă. Te ajută să observi și să înțelegi foarte repede Părțile Puternice și Părțile Slabe ale persoanei testate.

Unele dintre aceste informații pe care le obții sunt relativ ușor de observat dacă ești un intervievator priceput, însă altele vor deveni vizibile doar după o colaborare de câteva luni sau chiar ani.

Practic, Exec-U îți oferă o idee foarte bună despre Diferența dintre Ceea ce Vezi la interviu și Ceea ce vei Obține când persoana va fi deja angajată. Acest lucru îți poate economisi atât timp cât și bani.

  • Testul de Aptitudini Generale este un test care îți va spune cât de bine, de rapid și de corect va înțelege persoana testată o instrucțiune, un ordin sau o situație.
  • Testul IQ este un test cronometrat care îți oferă Scorul IQ al persoanei. Îți arată Capacitatea Persoanei testate de a rezolva probleme.

VREAU PACHET DE EVALUARE PERFORMIA

    DATE DE FACTURARE