Testări Performia

Dedicate antreprenorilor care sunt prea ocupați să recruteze cu forțe proprii.

Testul de personalitate Exec-U

Evaluează personalitatea, necesară pentru a înțelege potențialul persoanei și gradul său de potrivire cu postul pentru care candidează. Testul este util și pentru angajații existenți pentru a identifica punctele tari sau cele care necesită dezvoltare.

Verificarea productivității

Considerăm că productivitatea trebuie să fie criteriul fundamental în selecția angajaților! Chestionarul de verificare a productivității vă oferă o idee clară despre performanța și capacitatea unei persoane de a obține rezultate specifice în afacerea dumneavoastră.

Alte teste Performia

Alături de testul de personalitate Exec-U și chestionarul de ”Verificare a productivității”, la Performia utilizăm și alte teste cu ajutorul cărora obținem o imagine mai precisă asupra potențialului candidaților. Aceste teste online verifică abilitățile generale, capacitatea de rezolvare a problemelor sau potențialul de leadership a persoanelor testate.

Testul de personalitate Exec-U

Testul de personalitate ne oferă răspunsuri la:

• compatibilitatea candidatului cu personalitatea echipei sau a dumneavoastră,

• potrivirea candidatului pentru o activitate cu multe provocări sau dimpotrivă pentru muncă de rutină,

• capacitatea de a lucra pe proiecte cu termene lungi sau pe proiecte cu rezultate imediate,

• disponibilitate pentru loialitate și multe alte caracteristici extreme de utile.

Rezultatele testului sunt prezentate grafic și text. Puteți obține o evaluare detaliată a testelor de la consultanții Performia sau puteți învăța să le interpretați și utilizați singur, participând la un training Performia.

Testul Exec-U poate fi folosit pentru a selecta noi angajați sau pentru a evalua potențialul echipei existente înaintea unui program de perfecționare profesională, reorganizare sau promovare. Testul se potrivește tuturor pozițiilor, căci evaluarea rezultatelor se relizează în funcție de postul pe care persoana urmează să îl ocupe sau pe care îl deține deja. 

2.500.000 de teste Exec-U utilizate deja pe plan mondial.

Testul are  200 de întrebări simple, care corespund unor situații de viață reală. El poate fi completat online în 30 până la 50 de minute .

Rezultatele testului vă vor fi prezentate de către un consultant Performia!

Verificarea productivității

Chestionarul de verificare a productivității vă oferă o idee clară despre performanța și capacitatea unei persoane de a obține rezultate specifice în afacerea dumneavoastră.

Chestionarul ”Verificarea a productivității” analizează succesul unei persoane în activitățile trecute. Cartografiază în detaliu performanța individuală din mai multe perspective și constituie un ajutor important în alegerea angajatului potrivit, cu risc minim.

De ce să îl folosim?

Capacitatea unei persoane de a obține rezultate este principalul element diferențiator între cei productivi și cei neproductivi. Pe baza rezultatelor chestionarului putem obține o imagine mai clară asupra persoanelor care sunt capabile să lucreze independent și care pot ajuta la dezvoltarea afacerii. 

Pentru cine și când să utilizăm verificarea productivității?

Puteți utiliza acest chestionar pentru:

• a selecta noi angajați, fie ei manageri sau muncitori,

• a evalua personalul existent,

• a analiza potențialul tinerilor aflați la început de carieră.

6.500.000 persoane analizate la nivel mondial!

20 de întrebări simple

Verificați singur productivitatea la angajările din compania dumneavoastră!

Performia este renumită pentru accentul deosebit pe care îl pune pe capacitatea de a obține rezultate a persoanelor pe care le propune spre angajare clienților săi. Scopul nostru este ca aceste cunoștințe să fie utilizate zi de zi de către clienții noștri!

Doriți să verificați singur productivități la costuri mult mai mici?

Chestionarul se poate completa în  aproximativ 15 – 25 minute . Conține aproximativ 20 de întrebări (numărul de întrebări depinde de istoricul candidatului și de experiența sa de muncă).

Rezultatele chestionarului vor fi prezentate de către un consultant Performia.

Alte teste Performia

Testul Exec – abilități generale

             Ne arată precizia cu care o persoană înţelege problemele apărute, sarcinile, îndrumările primite şi corectitudinea reacţiilor sale la acestea.

           Prin aplicarea testului veți obține informații despre candidat privind gradul de înțelegere a sarcinilor atribuite și corectitudinea cu care persoana își percepe mediul.

• Un scor ridicat vă asigură că persoana va face exact ce i-ați solicitat

• Un scor scăzut vă indică probabilitatea crescută de a face erori, greșeli, risc de accidentări a persoanei testate. 

Cui îi este destinat testul?

           Recomandăm să utilizați acest test pentru posturi de manageri de orice nivel, asistenți, operatori de utilaje scumpe, sales, pentru posturi în care înțelegerea rapidă și exactă este trăsătură importantă.

Chestionarul se poate completa în  aproximativ 2 – 5 minute .

Testul Exec-IQ           

Măsoară capacitatea persoanei de a rezolva probleme, respectiv abilitatea sa de a analiza corect problemele apărute.

         IQ (Intelligent Quotient) arată capacitatea persoanei de a gestiona probleme, o abilitate necesară oricărui manager bun. 

• Un scor de 110 puncte este necesar pentru managerii responsabili de alte persoane.

• Un scor de minimum 125 puncte este recomandat managerilor de vârf.

Recomandăm să utilizați acest test pentru posturi de manageri de orice nivel, de asistenți, vânzări, de ingineri, pentru posturi în care capacitatea de rezolvare a problemelor este importantă.

Testul are  80 de întrebări și are un timp pentru completare cronometrat de maximum 30 de minute.

Doriți o testare pentru o echipă mai productivă?

Noi vă ajutăm să creșteți echipa cu persoanele ideale.