Testări Performia

Dedicate antreprenorilor care sunt prea ocupați să recruteze cu forțe proprii.

Testul de personalitate Exec-U

Evaluează personalitatea, necesară pentru a înțelege potențialul persoanei și gradul său de potrivire cu postul pentru care candidează. Testul este util și pentru angajații existenți pentru a identifica punctele tari sau cele care necesită dezvoltare.

Verificarea productivității

Considerăm că productivitatea trebuie să fie criteriul fundamental în selecția angajaților! Chestionarul de verificare a productivității vă oferă o idee clară despre performanța și capacitatea unei persoane de a obține rezultate specifice în afacerea dumneavoastră.

Alte teste Performia

Alături de testul de personalitate Exec-U și chestionarul de ”Verificare a productivității”, la Performia utilizăm și alte teste cu ajutorul cărora obținem o imagine mai precisă asupra potențialului candidaților. Aceste teste online verifică abilitățile generale, capacitatea de rezolvare a problemelor sau potențialul de leadership a persoanelor testate.

Testul de personalitate Exec-U

Testul de personalitate ne oferă răspunsuri la:

• compatibilitatea candidatului cu personalitatea ta și a echipei,

• compatibilitatea candidatului cu o activitate plină de provocări noi sau cu o activitate bazată pe rutină,

• capacitatea de a lucra pe proiecte desfășurate pe termen lung sau pe proiecte cu rezultate imediate,

• disponibilitate pentru loialitate și multe alte caracteristici extreme de utile.

        Rezultatele testului sunt prezentate grafic și text. Poți obține o evaluare detaliată a testelor de la consultanții Performia sau poți învăța să            le utilizezi și interpretezi chiar tu participând la un training Performia.

        Testul Exec-U poate fi folosit pentru a selecta angajați noi sau pentru a evalua potențialul echipei deja existente înaintea unui                          program de perfecționare profesională, reorganizare sau promovare. Testul poate fi aplicat tuturor pozițiilor, căci evaluarea  se                                realizează în funcție de postul pe care persoana urmează să îl ocupe sau pe care îl deține deja. 

 2.500.000 de teste Exec-U utilizate deja pe plan mondial.

Testul are  200 de întrebări simple, care corespund unor situații de viață reală. El poate fi completat online în aproximativ 30-40 de minute. 

Rezultatele testului vă vor fi prezentate de către un consultant Performia!

Verificarea productivității

     Chestionarul de verificare a productivității îți oferă o idee clară despre performanța și capacitatea unei persoane de a obține rezultate               specifice în afacerea ta.

     Chestionarul ”Verificarea productivității” analizează cât succes a avut o persoană în activitățile sale trecute. Evidențiază  în detaliu                             performanța individuală din mai multe perspective și constituie un ajutor important în alegerea angajatului potrivit.

     De ce să îl utilizăm?

Capacitatea unei persoane de a obține rezultate este principalul element diferențiator între oamenii productivi și cei neproductivi. Pe baza rezultatelor chestionarului, putem obține o imagine mai clară asupra persoanelor care sunt capabile să lucreze independent și care pot ajuta la dezvoltarea afacerii. 

     Când și pentru cine să aplicăm verificarea productivității?

                Poți utiliza acest chestionar pentru:

• a selecta noi angajați, indiferent de postul vacant,

• a evalua personalul existent,

• a analiza potențialul tinerilor aflați la început de carieră.

6.500.000 persoane analizate la nivel mondial!

20 de întrebări simple

     Verifică singur productivitatea la angajările din compania ta!

                Performia este renumită pentru accentul deosebit pe care îl pune pe productivitatea reală a persoanelor propuse spre angajare. Îi                    îndemnăm pe angajatori să utilizeze chestionarul de verificare a productivității atât în cazul  angajării cât și in cazul testării personalului                  deja existent.

                Chestionarul se poate completa în aproximativ 15 – 25 minute. Conține aproximativ 20 de întrebări (numărul de întrebări depinde de                      istoricul candidatului și de experiența sa de muncă).

                Rezultatele chestionarului vor fi prezentate de către un consultant Performia.

 

 Productivitatea este cel mai important criteriu a unei angajări!

Alte teste Performia

Testul Exec – abilități generale

             Ne arată precizia cu care o persoană înţelege problemele apărute, sarcinile, îndrumările primite şi corectitudinea reacţiilor sale la acestea.

             Prin aplicarea testului vei obține informații despre candidat privind nivelul lui de înțelegere a sarcinilor atribuite și corectitudinea cu care persoana își percepe mediul.

• Un scor ridicat asigură că persoana va face exact ce i-ai solicitat.

• Un scor scăzut indică o probabilitate mai crescută de a face erori, greșeli, risc de accidentări a persoanei testate. 

Cui îi este destinat testul?

             Îți recomandăm să utilizezi acest test pentru posturi de manageri de orice nivel, asistenți, operatori de utilaje scumpe, vânzări, pentru posturi în care înțelegerea rapidă și exactă este o trăsătură necesară.

            Chestionarul se poate completa în  aproximativ 2 – 5 minute.

Testul Exec-IQ           

           Măsoară capacitatea persoanei de a rezolva probleme, respectiv abilitatea sa de a analiza corect problemele apărute.

           IQ (Intelligent Quotient) arată capacitatea persoanei de a gestiona probleme, o abilitate necesară oricărui manager bun. 

• Este necesar un scor minim de 110 puncte pentru managerii responsabili de alte persoane.

• Recomandat este un scor minim de 125 puncte  managerilor de vârf.

Recomandăm să utilizați acest test pentru posturi de manageri de orice nivel, de asistenți, de vânzări, de ingineri, pentru posturi în care capacitatea de rezolvare a problemelor este importantă.

Testul are  80 de întrebări și are un timp pentru completare cronometrat de maximum 30 de minute.

Doriți o testare pentru o echipă mai productivă?

Noi vă ajutăm să creșteți echipa cu persoanele ideale.