Serviciile noastre

Recrutare și selecție

Un serviciu profesionist care cuprinde toate etapele necesare pentru angajarea persoanelor productive pentru clientul nostru.

Testări

Testele și chestionarele Performia vă oferă siguranță suplimentară la angajări, dar și o mai bună cunoaștere a potențialului sau a deficiențelor persoanelor deja angajate.

Verificarea de referințe

Este vital să știi cu cine urmează să colaborezi, pentru a-ți proteja afacerea. Trebuie să îți amintești că fără o verificare de referințe amănunțită, există riscul să angajezi o persoană care poate și-a dat în judecată fără motive reale foștii angajatori, poate a furat bani sau bunuri sau și-a hărțuit colegii.

Seminarii și traininguri

Nu păstrăm cunoștințele doar pentru noi. Îi învățăm pe alții tot ce știm!

Pot exista cât de mulți consultanți, dar atunci când vine vorba despre echipa ta, e bine să știi din timp cum să faci diferența între un performer și un neproductiv.

Garantăm forța de muncă productivă și ajutăm la integrarea rapidă a noului angajat!

Despre Noi

Performia te ajută să găsești colegii potriviți pentru firma ta. În același timp, te ajutăm să construiești o echipă fantastică cu personalul pe care îl ai deja. Avem teste performante și programe de îmbunătățire a performanței echipei.

 

Tel: +40 722 667 783

Links

Despre Performia

Servicii

Blog

Contact

Szathmáry Zsolt

Performia România

© All Rights Reserved for Performia Romania, 2024