Servicii de recrutare și selecție de personal

Dedicate antreprenorilor care sunt prea ocupați să recruteze cu forțe proprii.

Full Service

Prin acest serviciu asigurăm procesul complet al recrutării și selecției de personal, de la definirea profilului și redactarea anunțului de post, până la prezentarea celui mai bun candidat pentru clientul nostru.

Specialitatea noastră este găsirea candidatului productiv.

Nu verificăm doar felul în care candidatul corespunde profilului de job. Analizăm şi dacă candidatul este omul potrivit, dacă se potrivește în echipa dumneavoastră. Avem grijă ca să nu angajați doar o persoană cu aspect agreabil, despre care după câteva luni să constatați că nu este capabil să-și facă treaba și în scurt timp să devină o povară grea pentru companie. 

Utilizăm o metodă unică de testare și intervievare, completată de verificarea trecutului profesional al candidaților. În felul acesta nu analizăm doar dacă candidații îndeplinesc cerințele formale și educația cerută de job, dar ne asigurăm că persoana recomandată a avut rezultate și în trecut, în poziții similare.

Start

În cadrul acestui serviciu împărțim activitățile de recrutare și selecție între noi și dumneavoastră.

Noi ne ocupăm de redactarea anunțului de post, de primirea candidaturilor și comunicarea cu candidații, de preselecția candidaților și testarea candidaților.

Vă prezentăm o listă de candidați preselectați, iar dumneavoastră stabiliți întâlnirile personale cu candidații și interviurile.

Garantăm forța de muncă productivă!

În selecţia candidaților, ne concentrăm pe rezultatele concrete obţinute de aceștia, și nu pe funcțiile ocupate sau pe denumirile titulaturilor prezentate în cv-uri. Analizăm activităţile, rezultatele cu care candidaţii au contribuit la dezvoltarea companiilor în care au lucrat, la valorile pe care le-au creat prin munca lor.

Folosim un set de instrumente unice pe piaţa de recrutare a forţei de muncă, astfel încât dumneavoastră să cunoașteți foarte multe despre persoana pe care urmează să o angajați, chiar înaintea semnării contractului de muncă.

Specialitatea noastră este găsirea persoanelor productive. O persoană productivă:

• găseşte soluţii la probleme,

• ia decizii în mod autonom,

• găseşte domeniile în care trebuie să se mai dezvolte,

Angajând persoane productive în funcții cheie, vă asigurați mai mult timp pentru dezvoltarea companiei!

Ajutăm la integrarea rapidă a noului angajat

La noi selecţia de personal nu se termină neaparat în momentul semnării contractului de muncă cu candidatul ales. Vă putem ajuta cu instalarea pe post a noului coleg, prin coaching, sfaturi de integrare. În acest fel, noua persoană va deveni utilă şi va aduce rezultatele aşteptate foarte rapid.

Sunteți pregătiți pentru o echipă productivă?

Noi vă ajutăm să creșteți echipa cu persoanele ideale.