Pagina de referințe

Aici găsești feedbackurile cliențiilor noștrii.

               Testimoniale Performia

“Trebuie să recunosc că, în momentul de față, recrutarea mi s-ar părea anevoioasă fără sistemul Performia. Este un sistem care m-a convins de-a lungul celor 3 ani în care l-am folosit, deși la început am fost destul de sceptică în ceea ce privește metoda de recrutare Performia. Am realizat cât de ușor te pot “fura” CV-urile candidaților, în care găsești toate abilitățile și experiența pe care le cauți, dar mai puțin eficiența și productivitatea persoanei. Recomand cu toată încrederea sistemul de recrutare Performia. Pe mine m-a convins pe deplin.”

Anca S.

Responsabil HR, Fomco Group

”Suntem mai mult decât satisfăcuți cu candidatul recomandat pentru a conduce afacerile din România. Persoana aleasă este deosebit de activă și productivă. A fost o alegere foarte bună! Ne așteptăm să continue cu același devotament, cu aceeași pasiune și energie și în viitor.”

Martin S.

Executive Manager, ENERCOM S.R.O.

”Lucrez de peste 3 ani cu Performia România și cu Zsolt Szathmáry. Sunt perfect mulțumit de această colaborare. Pentru toate pozițiile mai importante caut persoană cu el. Prima noastră colaborare a fost pentru o poziție de manager vânzări. Zsolt a găsit destul de repede persoana potrivită, care și în prezent lucrează la firma mea, are rezultate bune și are încă potențial de creștere. De când conduce departamentul de vânzări, lucrăm în trei domenii noi, cu 3 reprezentanți de vânzări noi. Managerul de vânzări conduce și motivează bine echipa.”

Csaba Sz.

Manager, Mozart COM S.R.L.

Despre Noi

Performia te ajută să găsești colegii potriviți pentru firma ta. În același timp, te ajutăm să construiești o echipă fantastică cu personalul pe care îl ai deja. Avem teste performante și programe de îmbunătățire a performanței echipei.

 

Tel: +40 722 667 783

Links

Despre Performia

Servicii

Blog

Contact

Szathmáry Zsolt

Performia România

© All Rights Reserved for Performia Romania, 2024