Testări de personal

Performia
Test Drive de personal

Cu Performia poți testa personalul ca să nu ai surprize mai târziu.

Gata cu angajările cu multe necunoscute! A sosit momentul să angajezi pe baza datelor verificate, măsurate, care arată adevăratul potențial al candidatului în munca pe care o va face zi de zi!

La cumpărarea unei mașini îi ceri dealerului tău ca să îți pună la dispoziție autoturismul ales pentru a o testa pe șosea.

De ce să fie diferit cu angajații?

Selecția de personal greșită dă cel puțin la fel de multă durere de cap ca și defecțiunea mașinii exact când ai nevoie mai mare de ea.

Meriți să știi ce fel de om vei angaja, la fel cum meriți o mașină despre care să știi dacă te va ține pe termen lung, dacă se va comporta pe șosea precum ți-a fost prezentată la vânzare, dacă vei primi performanțele aștepate de la ea.

Testele și interviurile online Performia îți oferă certitudinea de a cunoaște potențialul candidaților înaintea semnării contractului de muncă, metodele cele mai eficiente prin care poți îmbunătății performanțele oamenilor sau caracteristici care îl fac pericolos pentru echipă. 

k

Testul Exec – U

Îți oferă o radiografiere completă a persoanei testate cu ajutorul combinațiilor unice ale 10 trăsături de personalitate. Testul oferă numeroase informații detaliate despre capacitatea de organizare și planificare, energia, comunicarea, loialitatea, agresivitatea, capacitatea de a înțelege alte persoane, rezistența la critică, etc.

Testul Exec – de aptitudini:

Oferă informații despre capacitatea persoanei de a înțelege și executa rapid și corect comenzi, situații. Este o aptitudine deosebit de importantă oricărui post de care implică responsabilitate.

Testul Exec – IQ:

Ne arată capacitatea persoanei de a rezolva probleme. O altă aptitudine vitală posturilor în care trebuie analizate situații și luate decizii.

Combinația celor trei teste îți oferă o imagine completă a persoanei care lucrează sau va lucra în compania ta. 

Comandă acum pachetul de teste online Performia format din cele trei teste și beneficiezi de de pachetul promoțional:

”Bine ai venit în lumea Performia!”

Teste pentru siguranța angajărilor

Angajările sunt prea importante ca să fie lăsate la voia norocului

Pentru a avea doar angajați care te ajută în dezvoltarea firmei, trebuie ca să îi testezi înainte de a începe colaborarea. Testele și interviurile online Performia îți oferă siguranța în angajări de care ai atâta nevoie!

Imagineză-ți rezultatele testelor și interviurilor online Performia ca pe niște radiografii ale candidaților. Imaginea îți arată punctele tari și slabe, potențialul de dezvoltare sau punctele critice pentru care este interzisă angajarea. 

Testând candidații:

N
înbunătățești rata de a angajări reușite
N
reduci fluctuația personalului existent
N
știi exact domeniile pe care trebuie să dezvolți cel mai urgent la oameni
N
știi de care candidați să te ferești
N
îmbunătățești moralul întregii echipe
N
formezi o echipă mai performană și mai fericită la locul de muncă

Comandă acum pachetul de teste online Performia format din cele trei teste și beneficiezi de de pachetul promoțional:

”Bine ai venit în lumea Performia!”

”Bine ai venit în lumea 
Performia!”

Începe să testezi candidații înainte de angajare beneficiind de pachetul de

”Bine ai venit în lumea Performia!”