Hogyan vezesd be a hatékony Home office-t

Ellenőrző lista

Helyzet:

Egy vállalkozás tulajdonosa/ügyvezetője vagy és most egy időre a munkatársaid csak otthonról tudnak dolgozni. Ebben még nincs gyakorlatod, és szeretnéd jól megalapozni, már az elején.

Megoldás:

Csak írd be az email címed és már küldjük is.

A fenti mezők kitöltésével hozzájárulsz ahhoz, hogy időnként szakmai értesítéseket kapj a Performia Management de Personal SRL részéről.

Az adataidat az Európai Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően tároljuk és nem adjuk tovább harmadik félnek.

Szathmáry Zsolt

Üdvözöllek,
Zsolt vagyok, toborzási és személyzetfejlesztési tanácsadó. Mindig is elbűvölt az az emberek összefogó képessége, főleg nehéz időkben, egy közös cél elérése érdekében.
Körülbelül 6 évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy ismereteimmel azokat a cégvezetőket segítem, akik még nem HR szakemberek, de cégiekben erős és eredményes csapatokat akarnak építeni.
Azelőtt, vagy 16 évig, 5 és 75 fő közötti csapatokat vezettem egy építőanyag gyártó vállalatban, de a karrieremet ugyancsak a tanácsadás területén kezdtem.
Egy olyan időszakot élünk amikor nem is sejtjük hogyan fognak alakulni a jövő eseményei.
A hatóságok biztonsági rendelkezései arra köteleznek minket, hogy otthon maradjunk, távol a vállalattól, amelyet felépítettünk és a csapattól, amelyet kiképeztünk. Viszont ilyen körülmények között is hatékonyan kell dolgozzunk, a dolgokat mozgásba kell tartsuk. Remélem, hogy az itt megosztott „home-office” ellenőrző lista és irányelvek segíteni fognak neked a céged otthoni munkájának hatékony megszervezésében. 

Amennyiben a dokumentumokat olvasva javítási ötleteid támadnak, írd meg nekem őket. Kiegészítjük őket és ezáltal másokat még jobban tudunk segíteni!

Szathmáry Zsolt