Csapatépítés

Irodavezető – HR asszisztens

A Performia cégnél, HR tanácsadással és munkaerő toborzással foglalkozunk, de ebben a hirdetésben nem az ügyfeleink, hanem a saját csapatunk bővítését hirdetjük.

Országos terjeszkedésünk beindítása több munkát, több feladatot igényel, ezért egy Irodavezető – HR asszisztens munkatárssal bővítjük csapatunkat.

Lendületes, fiatalos gondolkodású személyek jelentkezését várjuk, akik sikeresek voltak eddigi tevékenységeikben és az a céljuk, hogy a HR, a személyzet-vezetés területén profivá váljanak és ennek érdekében a munka mellett szívesen vállalják a kemény tanulást is.

Fő feladataid, a marosvásárhelyi iroda tevékenységének szervezése és, a főként terepen dolgozó ügyvezető munkájának a támogatása lesznek. Sokat fogsz telefonálni, levelezni, eseményeket szervezni – főként románul – és emellett tanulni is – főként magyarul és angolul – azért, hogy minél hamarabb otthonosan mozogj a HR tanácsadók világában.

Komolyan vesszük az elszántságodat, hogy egy kiváló HR szakemberré váljál! Meg van a tudásunk és a technológiánk, hogy 1-2 év alatt olyan HR-est képezzünk belőled amilyenről mások csak álmodnak. Már az első időszakban több mint 25 óra videó tananyagot fogsz megtanulni. A cégvezető teljes támogatásáról biztosít, viszont részedről kitartásra és munkára lesz szükség!

A Performiánál, a HR nem csak papírtologatást és CV olvasást jelent, hanem egy csodálatos világot, amelyben embereken, csapatokon, cégeken tudunk segíteni, hogy azok jobbá és sikeresebbé váljanak. IT technológiákat használunk, amelyek elősegítik a döntéseinket és büszkén mondjuk, hogy egyre több cégvezető örömmel tekint a csapatára amióta velünk dolgozik.

Célunk, hogy a tudásunkat országszerte minél több vállalathoz eljuttassuk, de ehhez szükségünk van rád is!

Gyere és légy egy profi HR szakember!

Jelentkezz email-en keresztül

Szeretnél a csapatunk része lenni? Küld el a jelentkezésedet (az életrajzoddal együtt) az office@performiaromania.ro címünkre.

Munkavégzés helye

Marosvásárhely

R

Munkaidő

Teljes munkaidős állás.

Készen állsz egy új kihívásra?

Itt a lehetőség, hogy profi HR szakemberré válj!