Testul Exec – U

Testul Exec – U ( “U” reprezină prima literă a cuvântului englez understanding = înţelegere)

 

Testul, cu ajutorul celor 200 de întrebări, ne arată 10 trăsături de personalitate.  Trăsăturile de personalitate, dar în special combinaţiile dintre ele, ne oferă un grafic care arată multe informaţii despre personalitatea candidatului, modul de reacţie a persoanei în diferite situaţii, ce fel de activitate i se potriveşte cel mai bine, dacă persoana are sau nu calităţile necesare pentru a rămâne mai mult timp la firma dumneavoastră şi multe alte informaţii care pot fi vitale într-o colaborare profesională.

 

Rezultatele acestui test vă ajută să vedeți parțile tari și mai slabe ale unui candidat – încă înainte de a-l angaja. Testul vă arată şi în ce domenii se poate dezvolta persoana, care este cea mai potrivită metodă de a o învăţa, dacă este loială, cum suportă corecțiile, dacă este mai potrivit pentru activități de rutină sau dimpotrivă, are nevoie de provocări continue pentru a nu se plictisi.

 

Desigur, capacitatea de a fi productiv depășește cu mult importanța personalității, dar cel din urmă rămâne un factor deosebit de important de care poate depinde succesul sau eșecul la locul de muncă.