Testul Exec – U

Testul Exec – U ( “U” prima literă a cuvântului englez understanding = înţelegere)

 

Testul, cu ajutorul celor 200 de întrebări, ne arată 10 trăsături de personalitate.  Trăsăturile de personalitate, dar în special combinaţiile dintre ele, ne oferă un grafic care arată multe  informaţii despre personalitatea persoanei, modul de reacţie a persoanei în diferite situaţii, ce fel de activitate i se potriveşte cel mai bine,  dacă persoana are calităţile pentru a rămâne mai mult timp la firma dumneavoastră sau nu, şi multe alte informaţii care pot fi vitale.

 

Rezultatele acestui test vă ajută să vedeţi părţile tari şi mai slabe ale unui candidat încă înainte de a-l angaja. Testul vă poate arăta şi în ce domenii se poate dezvolta persoana, care este cea mai potrivită metodă de a o învăţa, dacă este loială, cum suportă corecţiile, dacă este mai potrivit pentru activităţi de rutină sau dimpotrivă, are nevoie de provocări continue pentru a nu se plictisi.

 

Desigur, capacitatea de a fi productiv depăşeşte cu mult importanţa personalităţii, dar cel din urmă rămâne un factor deosebit de important de care poate depinde succesul sau eşecul pe post.