TESTE PERFORMIA

Selecţia de personal implică decizii importante. Acestea nu trebuie să fie influenţate de cine pe cine cunoaşte, pile şi lobbiuri pentru ocuparea postului de o anumită persoană.

 

Am muncit din greu ca să eliminăm hazardul şi arbitrariul din recrutarea şi selecţia de personal. Sistemul Performia, prin testele, chestionarele şi interviurile sale, vă oferă un instrument pentru o decizie rapidă de a angaja sau nu un candidat.

 

Teste şi chestionare multiple Performia vă asigură informaţiile necesare pentru o decizie sigură privind corespondenţa unui candidat.

Testul EXEC-U

Testul EXEC-U (de personalitate) relevă 10 trăsături de personalitate care prezintă felul în care persoana va performa la noul loc de muncă. Trăsături precum loialitatea, capacitatea de a planifica, respectiv dacă persoana poate fi însărcinată cu atribuţii de conducere, pot fi văzute foarte clar. Deasemenea pot fi văzute cele mai eficiente metode de instruire a persoanei.

Testul EXEC de leadership

Testul EXEC de conducere măsoară una dintre cele mai importante trăsături ale unui lider, respectiv capacitatea de a recunoaşte sursa unei situaţii, fie bune sau rele – de unde izvorăşte şi care este cauza ei.

Testul EXEC de aptitudini

Testul EXEC de aptitudini (aptitudini de lider) relevă viteza şi exactitatea cu care o persoană înţelege instrucţiunile sau situaţiile şi măsura în care reacţionează la ele.

Testul EXEC IQ

Testul EXEC IQ este un test care trebuie completat contra cronometru şi care oferă nivelul IQ al persoanei testate, respectiv măsura în care persoana este capabilă să rezolve probleme.

 

Sistemul Performia este util nu doar în selecţia de personal ci şi în evaluarea personalului existent. Cu ocazia restructurărilor, promovărilor, etc. puteţi să luaţi deciziile mult mai uşor dacă nu vă bazaţi doar pe presupuneri şi păreri.

Performia este o reţea internaţională, cu teste disponibile în multe limbi.

 

În afara testelor sus-menţionate am dezvoltat teste speciale care măsoară productivitatea, motivaţia candidaţilor, experienţele şi cunoştinţele.

 

Prin diferitele teste, chestionare şi interviuri online reuşim să acoperim cele mai importante aspecte ale selecţiei de personal: productivitatea, personalitatea, motivaţia şi cunoştinţele.

Informaţii suplimentare despre teste puteţi citi accesând denumirea testelor sau solicitând o ofertă personalizată!