Performia licencek

A Performia személyzetfelvételi specialista képzés elvégzése után a következő lépés a tesztek és az interjúzási rendszer alkalmazása a licenc megvásárlásával. Ez a leghatékonyabb módja annak, hogy időt spóroljon miközben növeli a személyzetfelvételi folyamat sebességét és minőségét.

A licencek a vállalkozások igényeinek megfelelően lettek kialakítva, és teljes körű szolgáltatást nyújtanak Önnek.

Az Ön meglévő személyzetfelvételi módszereinek tanulmányozásával egy személyre szabott rendszert biztosítunk, melynek célja, hogy segítsünk Önnek a személyzetfelvételi folyamatban attól kezdve, hogy eldöntötte, hogy felveszi az új munkatársat egészen addig, amíg az új munkatárs megfelelő irányítás mellett el nem kezdi a munkát.

A Performia on-line rendszerek segítségével gyorsan átvilágíthatja a jelölteket, és így tudni fogja kivel kell több időt tölteni a felvételi interjúban és azt is, hogy mit kérdezzen tőlük. Javasoljuk, hogy becsülje fel a legtöbb jelentkezőt, mivel így nem kell kizárólag az önéletrajzokban megadott adatokra támaszkodnia.

A Performia és vele együtt a munkatársaink elkötelezték magukat a mellett, hogy segítenek önnek abba, hogy a legtöbbet hozza ki a rendszerből. Íme azon további előnyöknek a listája, ami egy licenc megvásárlásával jár:

  • Miután elvégezte a szükséges képzést, utánakövetjük a személyzetfelvételi rendszerének működését
  • Bármikor, amikor szüksége van rá telefonos segítséget biztosítunk
  • Engedményeket biztosítunk az álláshirdetésekre, mivel a Performia nagy tételben vásárolja meg őket ügyfelei számára
  • Akkor is jogosult kedvezményekre, ha további munkatársakat küld a Performia személyzetfelvételi specialista képzésre
  • Folyamatosan lehetősége van arra, hogy haladóbb képzéseken vegyen részt

A Performia licenc a következőket nyújtja:

Egy olyan személyzetfelvételi rendszert, melynek segítségével cége számára megtalálhatja a legjobb, legmegfelelőbb és legtermelékenyebb embereket, miközben nagyobb megértést kap arról, hogy a jobb eredmények elérése érdekében hogyan válassza ki, mozgósítsa és irányítsa az új munkatársakat úgy, hogy közben időt és pénzt spórol.

Ha többet szeretne megtudni a licencekkel kapcsolatos lehetőségekről lépjen kapcsolatba Performia Hungary-val még ma!