REFERINŢE

  • "Factorul de inovaţie privind abordarea interviurilor: abordarea clasică vs abordarea Performia a scos în evidenţă avantajele accentuării verificării performanţei ca prima etapă a interviului."

    Ramona Neagoş Recruiter, Betfair Romania Development
  • "La training s-au punctat elemente cheie din selecţia de personal. Am aflat modelul pus în aplicare de Performia pentru selecţia de personal, pe care nu îl foloseam şi cred că e timpul să punem accent pe el."

    Rus Nicoleta Maria Inspector resurse umane, Carrion Expedition Srl.
  • “ Bună! Mă numesc Anca Szoverfi şi coordonez Departamentul HR în cadrul Fomco Group. Trebuie să recunosc că în momentul de faţă recrutarea mi s-ar părea anevoioasă fără sistemul Performia. Este un sistem care m-a convins de-a lungul celor 3 ani în care l-am folosit, deşi la început am fost destul de sceptică în ceea ce priveşte metoda de recrutare Performia. Am realizat cât de uşor te pot “fura” CV-urile candidaţilor,  găsind toate abilităţile şi experienţa pe care o cauţi; dar mai puţin eficienţa şi productivitatea persoanei. Recomand cu toată încrederea sistemul de recrutare Performia. Pe mine m-a atras pe deplin 🙂 “

    Anca Szoverfi In-House Attorney/HR Specialist, Fomco Group