Exelect - servicii complete de recrutare şi selecţie de personal

Nu aveţi timp să învăţaţi toate detaliile recrutării şi selecţiei de personal sau poate preferaţi să lucraţi cu profesionişti externi?

Vă oferim serviciul Exelect prin care preluăm integral sau parţial procesul anevoios al recrutării şi selecţiei de personal.

  1. Garantăm forţa de muncă performantă

În selecţia candidaţilor potriviţi ne concentrăm pe rezultatele concrete obţinute în trecut, şi nu pe funcţiile ocupate sau denumirile scrise în cv-uri. Analizăm care au fost activităţile, rezultatele cu care candidaţii au contribuit la dezvoltarea firmelor, care au fost valorile pe care le-au creat prin munca lor.

 

Realizăm acest angajament, printr-un set de instrumente unice pe piaţa de recrutare şi selecţie a forţei de muncă, care reprezintă un ajutor real clienţilor noştri.

 

Specialitatea noastră este selectarea persoanelor productive. O astfel de persoană:

  • găseşte soluţii la problemele apărute,
  • poate lua decizii în mod autonom,
  • găseşte zonele în care trebuie să se dezvolte,
  • toate acestea, fără o presiune externă

 

Sunteţi de acord că dacă aţi angaja persoane productive în funcţiile cheie, care pot obţine rezultate în mod autonom, aţi avea mai mult timp pentru dezvoltarea companiei?

Vă ajutăm cu drag în realizarea acestui obiectiv!

 

  1. Primiţi candidatul de care aveţi nevoie

 

Activitatea noastră de selecţie nu constă doar din observarea dacă candidatul corespunde cerinţelor postului. Construim un întreg profil despre candidat, ceea ce include verificarea trecutului profesional şi testarea din punct de vedere al aptitudinii, al personalităţii, al IQ-lui.

 

  1. Economisim timpul şi atenţia dumneavoastră acordată selecţiei de personal.

Dumneavoastră decideţi câtă greutate să vă luăm de pe umeri.

Putem prelua oricare etapă a procesului de selecţie, fie preselecţie, când filtrăm candidaţii conform cerinţelor stabilite, fie efectuăm şi verificări de referinţe şi testări, sau preluăm întregul proces de recrutare şi selecţie de personal, astfel încât dumneavoastră să vă întâlniţi doar cu candidatul cel mai potrivit.

  1. Ajutăm la integrarea cât mai rapidă a noului angajat

În cazul nostru selecţia de personal nu se termină neapărat în momentul semnării contractului de muncă cu candidatul ales. Putem ajuta integrarea rapidă a noului coleg prin sfaturi privind modalitatea cea mai rapidă de integrare în noul mediu astfel încât acesta să înceapă să producă rapid şi să aducă rezultatele aşteptate.

Vizitaţi şi pagina serviciului Exelect!

Testul EXEC-U

Testul EXEC-U (de personalitate) relevă 10 trăsături de personalitate care prezintă felul în care persoana va performa în noul loc de muncă. Trăsături precum loialitatea, capacitatea de a planifica, respectiv dacă persoana poate fi însărcinată cu atribuţii de conducere, pot fi văzute foarte clar. Deasemenea pot fi văzute cele mai eficiente metode de instruire a persoanei.

Testul EXEC de leadership

Testul EXEC de conducere măsoară una dintre cele mai importante trăsături ale unui lider, respectiv capacitatea de a recunoaşte sursa unei situaţii, fie bune sau rele – de unde izvorăşte şi care este cauza ei.

Testul EXEC de aptitudini

Testul EXEC de aptitudini (aptitudini de lider) relevă viteza şi exactitatea cu care o persoană înţelege instrucţiunile sau situaţiile şi măsura în care reacţionează la ele.

Testul EXEC IQ

Testul EXEC IQ este un test care trebuie completat contra cronometru şi care oferă nivelul IQ al persoanei testate, respectiv măsura în care persoana este capabilă să rezolve probleme.

 

Sistemul Performia este util nu doar în selecţia de personal ci şi în evaluarea personalului existent. Cu ocazia restructurărilor, promovărilor, etc. puteţi să luaţi deciziile mult mai uşor dacă nu vă bazaţi doar pe presupuneri şi păreri.

Performia este o reţea internaţională, cu teste disponibile în multe limbi.

 

În afara testelor sus-menţionate am dezvoltat teste speciale care măsoară productivitatea, motivaţia candidaţilor, experienţele şi cunoştinţele.

 

Prin diferitele teste, chestionare şi interviuri online reuşim să acoperim cele mai importante aspecte ale selecţiei de personal: productivitatea, personalitatea, motivaţia şi cunoştinţele.

Informaţii suplimentare despre teste puteţi citi apăsând denumirea testelor sau solicitând o ofertă personalizată!