Exelect - servicii complete de recrutare şi selecţie de personal

Nu aveţi timp și răbdare să învăţaţi toate detaliile recrutării şi selecţiei de personal sau poate preferaţi să lucraţi cu profesionişti contractați?

Prin serviciul de recrutare și selecție Exelect preluăm integral sau parţial procesul anevoios al recrutării şi selecţiei de personal.

 

  1. Garantăm forţa de muncă performantă

În selecţia candidaţilor potriviţi ne concentrăm pe rezultatele concrete obţinute în trecut, și nu pe funcțiile ocupate sau pe denumirile titlurilor scrise în cv-uri. Analizăm activităţile, rezultatele cu care candidaţii au contribuit la dezvoltarea firmelor, valorile pe care le-au creat prin munca lor.

Folosim un set de instrumente unice pe piaţa de recrutare a forţei de muncă, care constituie un ajutor real clienților noștri.

Specialitatea noastră este găsirea persoanelor productive. O astfel de persoană:

  • găseşte soluţii la problemele apărute,
  • ia decizii în mod autonom,
  • găseşte domeniile în care trebuie să se mai dezvolte,

V-ați gândit că dacă aţi angaja persoane productive în funcții cheie, v-ar rămâne mai mult timp pentru dezvoltarea companiei?

Vă ajutăm cu drag în realizarea acestui obiectiv!

 

  1. Primiţi candidatul de care aveţi nevoie

 

Activitatea noastră de selecţie nu constă doar din observarea dacă candidatul corespunde cerinţelor postului. Construim un întreg profil al candidatului, care include verificarea trecutului profesional şi testarea din mai multe puncte de vedere.

 

  1. Economisim timpul şi atenţia dumneavoastră

Dumneavoastră decideţi câtă greutate să vă luăm de pe umeri.

Putem prelua oricare etapă a  selecţiei:

  • preselecţie – când filtrăm candidaţii conform cerinţelor stabilite, efectuăm verificări de referinţe şi testări,
  • întregul proces de recrutare şi selecţie de personal – astfel încât dumneavoastră să vă întâlniţi doar cu candidatul cel mai potrivit.

 

4. Ajutăm la integrarea cât mai rapidă a noului angajat

La noi, selecţia de personal nu se termină neapărat în momentul semnării contractului de muncă cu candidatul ales. Putem ajuta integrarea, punerea pe post rapidă a noului coleg prin sfaturi de integrare în noul mediu astfel încât acesta să înceapă să fie util rapid şi să aducă rezultatele aşteptate.

Vizitaţi şi pagina serviciului Exelect!